Kommunaldirektøren i Tønder stopper

Klaus Liestmann har meddelt, at han ikke ønsker at forlænge sin kontraktperiode. Han stopper som kommunaldirektør næste år. 

Der skal skiftes ud i direktørstolen i Tønder Kommune. 

Det står klart efter, at kommunaldirektør Klaus Liestmann har meddelt, at han ikke ønsker at forlænge sin kontraktperiode, som udløber 31. maj 2021.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse

Det betyder, at borgmester Henrik Frandsen fra Tønder Listen skal se sig om efter en afløser.

"Både som kommunaldirektør, og inden det som direktør i fagforvaltningerne, har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Klaus, der altid har arbejdet loyalt for at føre Kommunalbestyrelsens beslutninger ud i livet," siger han. 

Klaus Liestmann har arbejdet i Tønder Kommune i næsten 20 år. Han har været kommunaldirektør siden 2016, og tidligere har han været direktør for forvaltningen Børn & Skole, Kultur & Fritid samt for forvaltningen Social, Arbejdsmarked og Sundhed.

"Jeg er glad for min tid i Tønder Kommune og er utroligt stolt over at have fået muligheden for stå i spidsen for den samlede organisation. Men jeg føler, at tiden er kommet til at søge nye udfordringer," siger han. 

Klaus Liestmann fortsætter i stillingen indtil kontrakten udløber.

Forrige artikel Akademikernes A-kasse får ny bestyrelsesformand Næste artikel Dødsfald: TV-dokumentarist Poul Martinsen (86)