Københavns største boligselskab får ny direktør

Fra begyndelsen af maj skal Annesophie Hansen stå i spidsen for drift, byg og jura i Københavns største boligselskab fsb. Hun kommer med mange års erfaring fra den almene boligsektor.

Boligselskabet fsb henter Annesophie Hansen som ny direktør for drift, byg og jura. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i brancheorganisationen BL - Danmarks Almene Boliger.

Det skriver fsb i en pressemeddelelse

Annesophie Hansen har beskæftiget sig med den almene sektor i størstedelen af sin karriere, og hun ser frem til at fortsætte arbejdet i sektoren, der huser næsten en million mennesker i Danmark.

"Almene boliger er afgørende for hovedstadsområdet, som oplever store udfordringer med at tilbyde boliger, der er til at betale.", siger Annesophie Hansen og fortsætter: 

"Her står fsb helt centralt, og jeg glæder mig over at blive en del af det stærke hold i fsb, der dagligt bygger, renoverer, drifter og udvikler sunde og bæredygtige almene kvalitetsboliger, som så mange mennesker har brug for."

I sin tid hos BL - Danmarks Almene Boliger har Annesophie Hansen været leder af BL’s kredsarbejde og haft ansvaret for den lokale politiske interessevaretagelse i BL's 11. kredse i hele landet. 

Hun har tidligere arbejdet som kommunikations- og udviklingschef i BO-VEST og har været vicedirektør i Albertslund Boligselskab. 

Forrige artikel En række personer fra erhvervslivet tildeles ridderkorset Næste artikel Kirke- og psykiatriordfører for S genopstiller ikke