Jacob Bruun Christensen ny V-spinchef

NYT JOB: Venstres folketingsgruppe har i dag besluttet at fastansætte Jacob Bruun Christensen som leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg.

Den nye leder af Venstres Center for Kommunikation og Politik (CKP), Jacob Bruun Christensen, har siden 14. marts 2011 været konstitueret leder af centeret. 

Han er uddannet cand.scient.pol. og har arbejdet som politisk rådgiver for Venstres folketingsgruppe siden 2005 - først som fagkonsulent og senest i en stilling som udviklingschef.

"Jacob Bruun nyder stor tillid i Venstres folketingsgruppe og blandt partiets medarbejdere. Han har en meget solid faglig ballast, et godt overblik og er en stærk strategisk sparringspartner," siger gruppeformand Kristian Jensen og fortsætter:

"Jacob og hans medarbejdere i Center for Kommunikation og Politik vil kunne sikre, at vi politikere har de bedste forudsætninger for at forklare, forsvare og udvikle partiets politik. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde."

Forrige artikel Eksperter: Tvivl om forklaring på udskudte mål Eksperter: Tvivl om forklaring på udskudte mål Næste artikel Messerschmidt kritiserer Folketingets IT-politik