Innovationsfonden får ny direktør

Cecilie Brøkner tiltræder 1. januar 2023 som direktør for Innovationsfonden. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Børne- og Undervisningsministeriet, hvor hun senest har været konstitueret departementschef.

Innovationsfonden, der investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, får Cecilie Brøkner som ny direktør.

Det oplyser fonden i en pressemeddelelse.

Hun kommer med en bred erfaring fra lederstillinger i forskellige ministerier, og det glæder Innovationsfondens bestyrelsesformand, Anders Eldrup, sig over.

”Cecilie Brøkner kommer med solid erfaring i at omsætte politik til løsninger, der kommer det danske samfund til gavn. Fonden får med hende en kompetent og meget erfaren leder, der har bevist sine evner i forhold til at sikre enkle og administrativt smidige organisationer,” udtaler Anders Eldrup i pressemeddelelsen.

Cecilie Brøkner er uddannet i statskundskab og har en master fra CBS. Derudover har hun arbejdet i flere forskellige ministerier, herunder Erhvervsministeriet og Finansministeriet. Samtidig har hun også været med til at starte en virksomhed.

Med udpegelsen overtager Cecilie Brøkner dermed ledelsen af Innovationsfonden efter Anne-Marie Levy Rasmussen, som i maj 2022 skiftede til medicinalvirksomheden Bavarian Nordic.

{{toplink}}

Forrige artikel Dansk professor modtager Nobelprisen i kemi Næste artikel Tidligere V-borgmester bliver HR-specialist i DFDS Tidligere V-borgmester bliver HR-specialist i DFDS