Ellemann skal opereres og er sygemeldt i to uger

VIKAR: Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen skal opereres for to diskusprolapser. Derfor sygemelder han sig frem til Venstres landsmøde, mens Inger Støjberg (V) overtager den daglige drift på Christiansborg.

Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen er væk fra Christiansborg frem til Venstres landsmøde.

Partiformanden skal onsdag opereres for to diskusprolapser i nakken, og derefter skal han holde sig i ro indtil partiet skal samles i Herning 3. oktober.

I mellemtiden vil Venstres næstformand Inger Støjberg overtage den daglige styring af partiets arbejde i Folketinget i samarbejde med resten af partiledelsen.

Det oplyser Ellemann selv på Facebook.

"Det er en standardoperation, men alligevel en smule omfattende. Derfor bliver jeg nødt til at holde mig i ro i hvert fald frem til Venstres Landsmøde den 3. oktober. Det er voldsomt irriterende, da den nye politiske sæson lige er gået i gang, men jeg har i nogen tid døjet med stærke smerter på grund af prolapserne, og det går ikke i længden," skriver han.

Mens Ellemann holder sig i ro, kan han mandag fejre etårsjubilæum som Venstres formand.

I morgen tidlig skal jeg opereres for to diskusprolapser i nakken. Det er en standardoperation, men alligevel en smule...

Slået op af Jakob Ellemann-JensenTirsdag den 15. september 2020

 

Forrige artikel Byrådsmedlem afgået ved døden Næste artikel Regeringen var ved at tabe anden halvleg mod corona Regeringen var ved at tabe anden halvleg mod corona