DF kalder Vilhelmsen i samråd om integration

INTEGRATION: Dansk Folkeparti kalder social- og integrationsminister Annette Vilhelmsen i samråd. Det sker, efter Vilhelmsen i et interview med Altinget.dk sagde, at antallet af indvandrere ikke er afgørende for integrationen.

Dansk Folkeparti indkalder social- og integrationsminister Annette Vilhelmsen (SF) i samråd om hendes syn på integration.

Baggrunden er, at Annette Vilhelmsen i et interview med Altinget.dk siger, at hun ikke mener, at antallet af indvandrere fra den tredje verden afgør, om integrationen har en chance for at lykkes eller ej.

"Jeg vil ikke være med til at generalisere. Integrationen lykkes altid bedst, når man får uddannelse og arbejde. Det er det afgørende for en vellykket integration. Det er ikke antallet, der afgør det. Og nu er der jo sat grænser for, hvor mange der kommer," siger Annette Vilhelmsen til Altinget.dk.

Hun fortsætter:

”Jeg synes ikke, det er relevant at tale om antal. Jeg synes, vi skal tale om kvalitet i den integration, der foregår. Selvfølgelig er der store udfordringer i integrationen, det skal vi også anerkende på venstrefløjen."

Det synspunkt undrer Dansk Folkepartis udlændinge- og integrationsordfører, Martin Henriksen, som altså nu indkalder Annette Vilhelmsen i samråd for at få uddybet hendes synspunkter.

”Det er utroligt, at ministeren ikke anerkender, at antallet af udlændinge, der søger til Danmark, naturligvis spiller en rolle i forhold til integrationen,” siger han i en pressemeddelelse.


,

Forrige artikel Sådan vil politikerne og parterne reformere erhvervsuddannelserne Sådan vil politikerne og parterne reformere erhvervsuddannelserne Næste artikel Messerschmidt og Auken slår igennem Messerschmidt og Auken slår igennem