Danmarks bedste arbejdspladser er fundet

Great Place to Work har netop offentliggjort årets lister over landets bedste arbejdspladser. EnergiMidt topper blandt Danmarks største virksomheder.

For 15. gang har Great Place to Work i samarbejde med Jobindex og Dansk Erhverv offentliggjort listen over Danmarks bedste arbejdspladser. 

Prisoverrækkelsen fandt sted i går ved en prisoverrækkelse i Cirkusbygningen, hvor vindere blev præsenteret i tre kategorier: Mindre arbejdspladser (20-49 medarbejdere), mellemstore arbejdspladser (55-499 medarbejdere) og store arbejdspladser (over 500 medarbejdere).

Vinderen blandt store arbejdspladser blev EnergiMidt, der i år også har fået plads på en top 10 over Europas bedste store arbejdspladser.

I forbindelse med prisoverrækkelsen tirsdag aften udtalte administrerende direktør Mads Miltersen:

”Vi har det seneste år arbejdet målrettet efter at blive kåret som Danmarks bedste store arbejdsplads, fordi vi ved, at trivsel og resultater hænger uløseligt sammen. Jeg er stolt af at stå i spidsen for en arbejdsplads, hvor medarbejderne udtrykker så stor tilfredshed med at møde på arbejde hver dag, samtidig med at vi driver en robust forretning.”

I kategorien mellemstore arbejdspladser løb Lollands Center for Socialpsykiatri med førstepladsen. Også her modtog en glad leder anerkendelsen:

"Arbejdsglæde er noget, vi sætter særligt højt her hos os, og som vi hver dag gør os umage for at sikre. Derfor er det selvfølgeligt helt fantastisk at få den her flotte anerkendelse. Jeg er stolt og taknemmelig over de ansatte, som alle medvirker til, at her er så dejligt at være. Det betyder ekstra meget i et fag, der kræver stor personlig robusthed," udtalte Michael Christensen ifølge Avisen.dk.

Sidst – og mindst – gik en førsteprimære til Missionpharma, der med sine 49 ansatte fik prisen som Danmarks bedste mindre arbejdsplads.

På verdensplan opererer virksomheden dog i omkring 45 lande, og i forbindelse med prisen fremhæver Missionpharma på sin hjemmeside følgende recept på en god arbejdsplads:

”Hold altid kunden i fokus, løs udfordringer som et team, skab løsninger baseret på kommunikation og tillid, og hav altid en passion for hvad man laver.”

Den samlede oversigt over årets bedste arbejdspladser kan ses her.

Forrige artikel Munch-Perrin er ny kommunikationsdirektør i Finansrådet Næste artikel Banedanmark skal ledes af Vejdirektoratets direktør