Bjerregaard stiler efter Fredericias borgmesterkontor

FREDERICIA: Medlem af Folketinget Jacob Bjerregaard (S) vil nu som ventet gå efter borgmesterposten i Fredericia.

Efter længere tids spekulationer blev det i dag officielt. Jacob Bjerregaard, der er medlem af Folketinget for Socialdemokraterne, vil i forbindelse med kommunalvalget i efteråret gå efter at blive borgmester i Fredericia.

"Efter modne overvejelser og mange opfordringer har jeg i dag sagt ja til at være borgmesterkandidat for S i Fredericia. Glæder mig enormt meget til arbejdet. Og glæder mig til et bredt og respektfuldt samarbejde i Fæstningsbyen," skriver han på sin facebook-profil. 

Hvis det lykkes Jacob Bjerregaard at blive borgmester ved kommunalvalget til november, vil han samtidig forlade Folketinget. Bliver han derimod blot valgt som menigt byrådsmedlem i Fredericia, vil han fortsætte på Christiansborg.

Det siger han til Jyllands-Posten.

Det er fortsat Venstre, der sidder på borgmesterposten i Fredericia efter hele forløbet omkring Thomas Banke, der trak sig fra posten 10. januar. Siden tog venstremanden Kenny Bruun Olsen over.

Forrige artikel Illegale indvandrere strømmer til sundhedsklinik Illegale indvandrere strømmer til sundhedsklinik Næste artikel Pædagoger: Vi har lavere status end lærerne Pædagoger: Vi har lavere status end lærerne