Manu Sareen er nu kandidat for Alternativet

FOLKETINGSKANDIDAT: Den tidligere radikale minister Manu Sareen er folketingskandidat for Alternativet.

Tidligere minister og folketingsmedlem for Radikale, Manu Sareen, er søndag blevet valgt som Folketingskandidat for Alternativet.

”Jeg er mega glad for, at jeg nu er en del af det entreprenante, empatiske og modige fællesskab, der tør stille både de populære og de upopulære spørgsmål,” siger han i en pressemeddelelse.

Han skiftede i marts fra Radikale til Alternativet.

”Jeg har tidligere fortalt, at jeg valgte at skifte et – ifølge meningsmålingerne – sikkert mandat hos radikale ud med et almindeligt menigt medlemskab i Alternativet. Og jeg har fortalt, hvordan den politiske kultur kan dræne den ild, der brænder i sjæle, der ønsker at udvikle samfundet,” siger han.

Han vil i den næste periode dykke ned i fordomme og social bæredygtighed.

”Gennem de sidste måneder har mit politiske hjerte fået blodet tilbage – og det banker nu stærkere, end jeg nogensinde har oplevet før. Det banker for at ændre den politiske kultur. Men det banker endnu mere grundlæggende for, at jeg nu kan påvirke det samfund, som jeg efterlader til mine børn,” siger han.

Ud over at være tidligere minister for børn, integration, ligestilling og sociale forhold har Manu Sareen også siddet i Borgerrepræsentationen i København.

Forrige artikel Det sker i EU: Torskeslagsmål, asylreform og mediestøtte Det sker i EU: Torskeslagsmål, asylreform og mediestøtte Næste artikel Regeringen sender 90 millioner mere til nødhjælp i Syrien Regeringen sender 90 millioner mere til nødhjælp i Syrien